SAKARYA / SAPANCA - Bilgin Özkaynak Ortaokulu

Ağu

Türkiye'nin milli teknoloji hamlesi olan Teknofest yarışması için ön elemeleri ve incelemeleri geçen Bilgin Özkaynak Ortaokulu takımı finaller için Trabzon'a uçtu.

May

Öğretmenimiz "Zorba Olma Kardeş Ol" projesi kapsamında eğitim için Almanya'ya gidecek.

Okulumuzun konsorsiyum ortaklığı olan 2019 yılında Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Zorba Olma Kardeş Ol" başlıklı projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenen Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında değerlendirmeye alınarak 4 bin 637 proje içinde 213 proje arasına girmiş, 55 bin 32 Avro hibe desteği almaya hak kazanmıştı.  Tüm dünyayı sarsan Covid-19 salgını nedeniyle hareketlilik eğitimlerine ara verilen projenin 2. yurt dışı eğitimi 24.05.2022-01.06.2022 tarihileri arasında Almanya'da gerçekleşecek.

May

"MESLEĞİM HAYATIM" PORTALI, MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE SEKTÖRÜ BULUŞTURUYOR